Beautiful: The Carole King Musical Broadway-liput

Beautiful: The Carole King Musical Broadway-liput

Varaa Beautiful: The Carole King Musical Broadway-liput ennen matkaasi New Yorkiin. Voit ostaa teatteriliput helposti verkkokaupasta, mikä säästää sinulta aikaa ja rahaa. Tämä niin kutsuttu jukebox-musikaali esitetään Stephen Sondheim -teatterissa, ja se kertoo Carole Kingin elämästä; miten hän aloitti teini-ikäisenä Brooklynissa, teki läpimurron kirjailijana ja myöhemmin sooloartistina. Carole King oli yksi kaikkien aikojen suosituimmista laulaja-lauluntekijöistä, joka kirjoitti useita hittibiisejä 50- ja 60-luvuilla. Jos olet jo Carole King -fani, niin se yksin riittää syyksi mennä katsomaan tätä musikaalia! Ja vaikka et olisi koskaan kuullut hänestä, niin olet varmasti kuullut kappaleet “(You Make Me Feel Like) A Natural Woman”, “Will You Still Love Me Tomorrow” ja “You’ve Got a Friend”. Kaikki ne ovat Kingin käsialaa (yhtälailla kun 115 muuta pop-biisiä!).

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Miten ostan Beautiful: The Carole King Musical Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Beautiful-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Lippusi odottavat sinua esityspäivänä teatterin lippupisteessä. Sinun on noudettava liput vähintään 30 minuuttia ennen esityksen alkamista. Virallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan lippujen vastaanottamiseksi.

Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä.

Beautiful The Carole King Musical -liput - Piano Beautiful The Carole King Musical -liput - Cast

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

  • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
  • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
  • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse tai WhatsAppilla
  • Luotettava, turvallinen ja nopea
  • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
  • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia [email protected]

Ericin vinkki: Tämä on hieno esitys kaikille Carole Kingin kirjoittaman ja esittämän musiikin ystäville. Vaikka hänen musiikkinsa ei olisi sinulle ennestään tuttua, esitys on silti näkemisen arvoinen. Se on sydäntä lämmittävä show vaikeuksista, joita taiteilijat kohtasivat musiikkialalla 50-70-luvuilla. Teatteri ei ole suuri, mikä luo myös osaltaan esitykseen intiimiyttä.

Tietoa esityksestä

  • Ikäraja: 11 vuotta
  • Kesto: noin 2 tuntia 30 minuuttia
  • Esityspaikka: Stephen Sondheim Theatre, 124 West 43rd Street

Beautiful The Carole King Musical -liput - juliste Beautiful The Carole King Musical -liput - New York

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje


Hae lippuja
alkaen
saakka
Hae lippuja