Bad Cinderella Broadway-liput

Bad Cinderella Broadway-liput

Hanki Bad Cinderella Broadway -liput ennen kuin lähdet New Yorkiin. Voit ostaa teatteriliput helposti netistä säästäen aikaa ja rahaa. Lähde Imperial-teatteriin katsomaan tämä Andrew Lloyd Webberin luoma erikoinen satu. Bellevillessä kaikki on täydellistä paitsi Cinderella, Tuhkimo. Kun Tuhkimo on vaarassa menettää ainoan ystävänsä, hän tekee kaikkensa estääkseen tämän, hinnalla millä hyvänsä.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Contents

Elämää Bellevillessä

Kauniissa Bellevillen kuningaskunnassa kaikki on täydellistä: pellot ovat kauniita, ihmiset ystävällisiä ja prinssi on hyvin uljas. Vain yksi henkilö on kaiken tämän täydellisyyden tiellä: Tuhkimo. Tämän outolinnun ainoa ystävä on prinssi Sebastian, josta kukaan ei myöskään välitä. Vasta kun Sebastianin isoveli, prinssi Uljas katoaa, Sebastian nousee huomion keskipisteeksi. Kruununperillisenä hänen on mentävä naimisiin. Tuhkimo luulee menettävänsä ainoan ystävänsä kuningashuoneelle, joten hän vierailee haltijakummin luona, joka voi korjata kaiken. Tosin sillä on hintansa…

Bad Cinderella Broadway-liput - Näyttelijät

Poikkeuksellinen satu

Bad Cinderella -musikaalin on kirjoittanut muun muassa Oopperan kummitus ja Evita -musikaalit luonut Andrew Lloyd Webber. Kyseessä on hauska sovitus Emerald Fennellin kirjasta. Broadway-show’n on ohjannut myös Les Misérablesin tehnyt Laurence Connor. Tätä taianomaista musikaalia, jolla on niin sanoma kuin nokkelia sanoituksia ja riemukasta musiikkia, on kutsuttu yhdeksi Webberin parhaista teoksista.

Miten ostan Bad Cinderella Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Bad Cinderella Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 10-vuotiaille. Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia 25 minuuttia
 • Sijainti: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä Imperial-teatterin katsomokartta
Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja