Annie-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Annie-musikaali Broadwaylla New Yorkissa

Annie-musikaali esitettiin ensimmäisen kerran New Yorkin Broadwaylla vuonna 1977. Kun pieni punatukkainen orpolapsi lauloi “it’s a hard knock life” oli yleisön vaikea olla laulamatta mukana. Annie-musikaalista tuli yleisön suosikki ja sitä esitettiin melkein kuusi vuotta. Moni vanha Broadway-musikaali on viime vuosina herätetty henkiin ja otettu uudestaan esille. Olikin vain ajan kysymys milloin Annie ilmestyisi taas lavalle.
Musikaalin hitit kuten “It’s a Hard Knock Life” ja “Tomorrow” hurmaavat yleisön vielä tänäkin päivänä 35 vuotta myöhemmin. Tarina ja juoni eivät ole muuttuneet paljoa, mutta joitain rooleja on päivitetty hiukan.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneetAnnie-musikaali New Yorkissa

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Punahiuksinen orpolapsi

Annie on nuori punahiuksinen orpolapsi jolla on kova tahto. Hän asuu orpokodissa jonka johtaja on alkholisoitunut Miss Hannigan (joka myös vihaa lapsia). Annien onnistuu paeta orpokodista. Annien seikkaillessa kaduilla hänen onnistuu löytää ihastuttava koira jonka hän nimeää Sandyksi. Valitettavasti Annien pako loppuu lyhyeen sillä Miss Hanniganin lähettämät poliisit löytävät hänet ja Annie joutuu takaisin orpokotiin.

Kaupungin toisella puolen asuu rikas miljönääri Oliver “Daddy” Warbucks. Hän saa neuvon imagon parantemiseksi ottaa orpolapsi luokseen joulun aikaan. Annie valitaan lähtemään hänen luokseen. Warbucksin ja hänen assitenttinsa välille muodostuu ystävyys ja yhdessä he päättävät löytää Annien oikeat vanhemmat.

Huom: Musikaali esitetään Palace Theaterissa ja voit liput ostaessasi voit valita istumapaikat.
Kesto: Noin 2 tuntia ja 15 minuuttia

Sijainti: Teatterille on helppo löytää. Se sijaitsee lähellä Times Square –aukiota. Löydät tarkan osoitteen kupongista.
Annie-Broadwaymusikaali New Yorkissa

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja