Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille

Osta liput nyt
Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille

Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille (mm. Washington D.C. Sightseeing Pass) tekevät käynnistäsi Yhdysvaltojen pääkaupungissa mukavan ja edullisen. Joihinkin Washingtonin nähtävyyksiin on ilmainen sisäänpääsy, mutta kaupungista löytyy myös paljon maksullisia käyntikohteita, esimerkiksi Hop on Hop off -bussit, risteilyt ja pyöräretket. Näille nähtävyyksille kannattaa ostaa alennuspassi.

Contents

Washington D.C. nähtävyyspassit

Washington D.C.:ssä on käytössä muutama eri kaupunkipassi, joista jokainen on parempi diili verrattuna yksittäisten pääsylippujen ostoon. Sopivan passin valinta kaikkien saatavilla olevien passien joukosta voi olla vaikeaa, joten olen listannut alle parhaat alennuspassit Washingtoniin.

Washington D.C. Sightseeing Pass

Washington D.C. Sightseeing Pass sisältää pääsyn moniin Washingtonin nähtävyyksiin. Passin kanssa voi lähteä (pyörä)retkille, kaupunkiristeilyille ja käyttää Hop on Hop off -bussia. Passilla pääsee myös Madame Tussaudsin kaltaisiin nähtävyyksiin ilman lisämaksua.

Washington Sightseeing Passia on kahta erilaista tyyppiä. Joustavampi vaihtoehto on Flex Pass, jonka voit ostaa tietylle määrälle nähtävyyksiä. Voit päättää vapaasti paikan päällä, mihin kohteisiin haluat käyttää passia. Toinen vaihtoehto on Day Pass. Sitä voi käyttää rajattomalla määrällä nähtävyyksiä valitsemiesi peräkkäisten päivien aikana, joten se on erityisen hyvä valinta pidempään lomaan.

Osta Washington D.C. Sightseeing Pass tästä

 Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille - Lincoln Memorial  Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille - Capitol

Hop on Hop off -bussi Washington DC

Hop on Hop off -bussilla liikkuminen on erittäin kätevä tapa tutustua Washingtoniin. Jos olet kaupungissa yhden tai useamman päivän, voit kulkea mukavasti bussilla kaikkiin tärkeisiin paikkoihin. Kaikkiin yllä mainituihin alennuspasseihin joko kuuluu Hop on Hop off -bussilippu tai se on yksi valittavissa olevista vaihtoehdoista, joten bussia kannattaa käyttää. Jos et osta alennuspassia Washingtoniin, voit ostaa bussiliput myös erikseen.

Osta Washington DC Hop on Hop off -bussilippu tästä

Päivämatkat New Yorkista Washingtoniin

Oletko New Yorkissa ja haluat vierailla myös Yhdysvaltojen pääkaupungissa? Varaa siinä tapauksessa päivämatka New Yorkista Washingtoniin. Washington D.C. on vain parin tunnin päässä New Yorkista bussilla tai junalla, joten ehdit käymään kaupungissa päiväseltään. Opastetut päivämatkat lähtevät matkaan aamuvarhain, jotta saavutte Washingtoniin vielä aamun aikana ja teillä on tarpeeksi aikaa nähdä kaikki kuuluisat kohteet. Paluu New Yorkiin on illalla.

 Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille - Rakennuksia  Alennuspassit Washington D.C.:n nähtävyyksille - Nähtävyyksiä

Etsitkö muita kaupunkeja?

Jos vierailet useissa kaupungeissa, sinua voisi kiinnostaa USA:n multicity-passi

Mikä on paras passi Washington D.C.:hen?

Washington D.C.:n nähtävyyksille on valittavissa useita eri passeja. Sopiva passi riippuu omista toiveista ja suunnitelmista. Lue lisää tästä.

Kannattaako hankkia Washington Pass?

Kyllä, alennuspassi on lähes aina parempi vaihtoehto kuin yksittäisten pääsylippujen ostaminen. Nähtävyyspassi on yleensä halvempi ja hyvin kätevä, sillä tarvitset lippujen sijaan vain yhden passin kaikkiin eri käyntikohteisiin.

Mitä Washington Passin kanssa voi tehdä?

Washingtonissa on käytössä useita eri alennuspasseja, joten riippuu paljon passista, mitä sen kanssa voi tarkkaan ottaen tehdä. Kaikki passit sisältävät pääsyn suurimpaan osaan tärkeimpiä nähtävyyksiä sekä Hop on Hop off -bussiin - tämä kaikki yksittäisiä pääsylippuja edullisempaan hintaan.

Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja