Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway-liput

Osta lippusi tästä

Säästä ostamalla Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Teatterilippujen ostaminen netistä on helppoa ja turvallista ja ennen kaikkea se säästää aikaa ja rahaa. Ain’t Too Proud -musikaali seuraa kaikkien aikojen suurimman R&B-ryhmä The Temptationsin nousua. Lähde Imperial-teatteriin katsomaan tätä legendaarisesta soul-lauluyhtyeestä kertovaa show’ta!

Osta Ain’t Too Proud -liput tästä
Osta liput nyt, ei palvelumaksua

Motown

The Temptations, viiden pojan ryhmä Detroitista, sai nopeasti levytyssopimuksen soul-musiikista tunnetun levy-yhtiö Motownin kanssa. Tämä loi perustan sille, kuinka merkittävä vaikutus heillä olisi soul-musiikkiin. Lauluyhtyeellä on jopa 42 top10-hittiä nimissään, muun muassa 14 listaykköstä. Kuulet tietenkin monet näistä listahiteistä uudelleen Broadway-lavalla. Muun muassa “My Girl”, “Just My Imagination”, “Get Ready” ja “Papa Was a Rolling Stone” ovat osa show’ta. Jo musiikki ja siihen sopiva koreografia itsessään tekevät tästä musikaalista näkemisen arvoisen! Mutta tulet myös liikuttumaan ryhmän tarinasta. Veljeys, perhesiteet, lojaalius ja petollisuus ovat tekijöitä, jotka määrittävät näiden viiden pojan historiaa Detroitin kaduilta Rock & Roll Hall of Fameen.

Ain't Too Proud - Ryhmä Ain't Too Proud - Esitys

Miten ostan Ain’t Too Proud -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Ain’t Too Proud -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi vahvistuksen sekä virallisen kupongin (voucher), joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot. Teatteri määrää istumapaikat, joten et varaushetkellä vielä tiedä tarkkoja istumapaikkoja. Istumapaikat merkitään kuitenkin selkeästi lippuihin. Varatessasi enintään neljä lippua teatteri takaa teille vierekkäiset istumapaikat. Isommat ryhmät pyritään myös aina istuttamaan vierekkäin, mutta teatteri ei voi taata sitä. Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Sinulle taataan aina varaushetkellä parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat
 • Asiantunteva asiakaspalvelu: Voit ottaa minuun yhteyttä milloin vain sähköpostitse
 • Luotettava, turvallinen ja nopea
 • Maksutapoina luottokortti tai PayPal
 • Jos valitset flex-vaihtoehdon, lippujen peruutukset ovat mahdollisia 10 päivää ennen esitystä saakka.

Osta Ain’t Too Proud -liput tästä

Ericin vinkki: Temptations-fanien tulee nähdä tämä show, jos haluat kokea uudelleen bändin huippukauden. Et voi olla fiilistelemättä kappaleita jammailemalla paikallasi koko esityksen ajan. Mitä tulee jukebox-musikaaleihin, tämä musikaali on sielukas. Alat arvostaa bändin musiikkia vieläkin enemmän, kun tiedät heidän tarinansa.

COVID-19-säännökset

Rajoitettu määrä lippuja saatavilla. Riittävät turvavälit ja kasvomaskit pakollisia. Esitettävä negatiivinen Covid-19 PCR-testi tai (antigeeni)pikatesti tai todistus koronarokotteiden ottamisesta.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 13-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Imperial-teatterin katsomokartta

Osta Ain’t Too Proud -liput tästä

Haluatko nähdä mieluummin jonkun toisen musikaalin?

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Ain't Too Proud - Konsertti

Tulevat show't

  Osta Ain't Too Proud - The Life and Times of The Temptations -liput tästäOsta lippusi tästä

  Oliko artikkelista hyötyä? Suosittele sitä muille antamalla arvosana:

  Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

  Tilaa uutiskirje


  Hae lippuja
  alkaen
  saakka
  Hae lippuja