Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway-liput

Ain't Too Proud

Säästä ostamalla Ain’t Too Proud: The Life and Times of the Temptations Broadway-liput ennen New Yorkin matkaa. Teatterilippujen ostaminen netistä on helppoa ja turvallista ja ennen kaikkea se säästää aikaa ja rahaa. Ain’t Too Proud -musikaali seuraa kaikkien aikojen suurimman R&B-ryhmä The Temptationsin nousua. Lähde Imperial-teatteriin katsomaan tätä legendaarisesta soul-lauluyhtyeestä kertovaa show’ta!

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Motown

The Temptations, viiden pojan ryhmä Detroitista, sai nopeasti levytyssopimuksen soul-musiikista tunnetun levy-yhtiö Motownin kanssa. Tämä loi perustan sille, kuinka merkittävä vaikutus heillä olisi soul-musiikkiin. Lauluyhtyeellä on jopa 42 top10-hittiä nimissään, muun muassa 14 listaykköstä. Kuulet tietenkin monet näistä listahiteistä uudelleen Broadway-lavalla. Muun muassa “My Girl”, “Just My Imagination”, “Get Ready” ja “Papa Was a Rolling Stone” ovat osa show’ta. Jo musiikki ja siihen sopiva koreografia itsessään tekevät tästä musikaalista näkemisen arvoisen! Mutta tulet myös liikuttumaan ryhmän tarinasta. Veljeys, perhesiteet, lojaalius ja petollisuus ovat tekijöitä, jotka määrittävät näiden viiden pojan historiaa Detroitin kaduilta Rock & Roll Hall of Fameen.

Ain't Too Proud - Ryhmä Ain't Too Proud - Esitys

Miten ostan Ain’t Too Proud -liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut Ain’t Too Proud -liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.
Ericin vinkki: Temptations-fanien tulee nähdä tämä show, jos haluat kokea uudelleen bändin huippukauden. Et voi olla fiilistelemättä kappaleita jammailemalla paikallasi koko esityksen ajan. Mitä tulee jukebox-musikaaleihin, tämä musikaali on sielukas. Alat arvostaa bändin musiikkia vieläkin enemmän, kun tiedät heidän tarinansa.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Suositellaan yli 13-vuotiaille. Alle 4-vuotiaat lapset eivät pääse sisään teatteriin.
 • Kesto: 2 tuntia 30 minuuttia
 • Esityspaikka: Imperial Theatre, 249 West 45th Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä Imperial-teatterin katsomokartta

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja