A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput

A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput

Osta A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput jo ennen New Yorkiin lähtöä. Teatterilippujen ostaminen verkosta on helppoa ja säästää sekä aikaa että rahaa. Tämä musikaali tuo näyttämölle henkiin Neil Diamondin tarinan. Koe hänen vaikuttava taipaleensa sekä suurimmat hitit, kuten “Sweet Caroline” ja “America”, Broadhurst-teatterissa New Yorkissa.

Valitettavasti tämän esityksen näytökset ovat päättyneet

Katso tästä yhteenveto kaikista Broadway-musikaaleista

Neil Diamondin tarina

Brooklynissa kasvaessaan Neil oli jo lapsena kiinnostunut musiikista. Hän kirjoitti parikymppisenä kappaleita, joita hän myi vastineeksi keikoista. Mutta hän oli kuitenkin New Yorkissa, “mahdollisuuksien kaupungissa”, ja hän niihin mahdollisuuksiin tarttui kaksin käsin. Neilin “Hot August Night” -niminen albumi ja konsertti olivat hänen uransa ratkaisevia hetkiä. Neil Diamondista on tullut todellinen rock-ikoni, jolla on useita top 10 -hittejä, yli 140 miljoonaa myytyä albumia ja merkittäviä palkintoja.

A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput - Esitys A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput - Musiikki

Musiikin voima

Tämä musikaali on täynnä Neil Diamondin tärkeimpiä kappaleita ja sen on ohjanut Tony-palkittu Michael Mayer sekä käsikirjoittanut Anthony McCarten, jonka käsialaa oli myös Bohemian Rhapsody. Näe Neil Diamondin etsikkoajat itsensä ja uransa suhteen sekä juhlista musiikin voimaa.

Miten ostan A Beautiful Noise Broadway-liput?

NewYork.fi-sivuston kautta ostetut A Beautiful Noise Broadway-liput ovat 100% aitoja ja myydään aina ilman muita välikäsiä, joten pystyn tarjoamaan liput edulliseen hintaan. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi heti vahvistuksen. Tätä musikaalia varten saat QR-koodit sähköpostitse viimeistään 7 päivää ennen esitystä. Näytä QR-koodi suoraan puhelimestasi, kun saavut teatterille, ja nauti esityksestä! Jos haluat tehdä varauksen (yli) 10 hengen ryhmälle, lähetä minulle sähköpostia.

Miksi sinun kannattaa ostaa liput NewYork.fi:n kautta?

 • Ei odottamattomia lisämaksuja. Tiedät mistä maksat!
 • Ei tarvetta ladata sovelluksia tai tulostaa lippuja. Näytä vain QR-koodi
 • Taatusti aidot liput
 • Parhaat mahdolliset vapaana olevat paikat, aina vierekkäin
 • Oma asiakaspalvelu: Voit milloin vain ottaa minuun suoraan yhteyttä
 • Maksutapoina luottokortti, PayPal, Apple Pay tai Giropay
 • Jos valitset joustavan lipun, peruutukset ovat mahdollisia ennen esityspäivää.

Tietoa musikaalista

 • Ikäraja: Kielletty alle 4-vuotiailta.
 • Kesto: 2 tuntia ja 15 minuuttia
 • Sijainti: Broadhurst Theatre, 235 West 44th Street
 • Esteettömyys: T
 • Katso tästä Broadhurst-teatterin katsomokartta

A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput - Neil A Beautiful Noise: The Neil Diamond Musical Broadway-liput - Näyttelijät

Jatkamalla tämän sivun käyttöä hyväksyt evästeet ja yksityisyyskäytännöt. Lue lisää tästä.

Tilaa uutiskirje

Hae lippuja